Į pradžią A -> Z Z -> A
    AUDIO 69 VIDEO 13

     vertejas, lietuvių anglų, teksto vertimas

  


 
Urtė Šilagalytė ir Justinas Stanislovaitis pristato naują Kalėdomis kvepiantį kūrinį „Stebuklų naktis“

Jau ne pirmą kartą du atlikėjai sukuria bendrą produktą. Urtei padėjęs filmuoti klipą Justinas Stanislovaitis neslepia, kad tai žmogus su kuriuo malonu bendradarbiauti ir kurti, o Urtė maloniai prisideda prie „Alive Way“ klipų „veido“, kuriame grupės lyderis - J. Stanislovaitis. 

Kūrinį parašę atlikėjai neslepia, kad daina įprasmina šiltus jausmus. Švenčių laukimas, žmonių gerumas, noras suprasti kitą, užjausti, dovanoti šilumą, gėrį.

J. Stanislovaitis:
„Kalėdos vis dažniau pradeda atrodyti kaip komercijos burbulas. Na, kad ir kaip ten bebūtų, šitas komercijos burbulas, bent jau trumpam priverčia žmones prisiminti vieni kitus ir bent šiek tiek pabūti mažiau savanaudiškiems. Nors reiktų taip elgtis kekvieną dieną. Na ir žinoma dovanos. Dovanos yra būdas parodyti dėmesį žmogui, parinkimas dovanos rodo kiek klauseisi ir kiek girdėjai kitą žmogų. Tad štai ir mes dovanojam savo kūrinį."

U. Šilagalytė:
„Kalėdos tai šilumos ir gėrio metas. Šių ateinančių švenčių proga visiems norėčiau palinkėti , kuo didesnio natūralumo ir šilumos tarpusavyje su mums mylimais žmonėmis. Saugokim ir tausokim savo šeimas bei draugus, mokėkim mylėti ir suprasti”.

Šį kūrinį sudainavę jauni atlikėjai nori palinkėti, jog ši lyrinė daina į jūsų, mieli klausytojai, namus, atneštų ramybę dvasiai, pripildytų tyru laukimu.

[youtube:id=gWx31obmSP4]

Alfa.lt


2014-12-01 10:50:00.0
 
  Daugiau muzikos

    Fanarai Man para

    Blestyashie Apelsinovaya Pesnya

    Ana Patan Die Happy

    Annie Wedding

    Funcao Publika Estou na Lua

    Lollita Emoticone

    Sasha Prosto Dozd

    Sou-hime Sodatsu Zassou





  •